bellashemligatankar

Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Bella - 13 mars 2013 19:01

En natt på psyk så funderade jag på att avsluta allt....Jag satt i sängen och skar mig. Sen förde jag rakbladet till en atär på armen (skriver inte var, för jag vill inte att folk ska göra om samma sak!). Och skar mig där. Kom ner till atären och blodet sprutade ur min kropp i en jävla fart! Jag flyttade alla värdefulla saker från sängen så de inte skulle komma blod på dom....Sen la jag mig ner och väntade....Hela sägen fylldes med blod. I en dimma minns jag hur jag tryckte på larmet och helt plötsligt så va de folk överallt.....Dom drog i mig, sa att jag va likblek och så...Sen så började dom klä av mig (mina kläder va helt blodiga) och satte på mig sjukhus kläder....Efter det blev jag medvetslös..Nästa sak jag minns är att dom kör mig i en renbäddad säng till akuten. På vägen till akuten eblev jag medvetslös igen. Vaknade upp på akuten. Sa att jag vägrade sy såret. Så dom tejpade det....Sen tog dom hb (blodvärde) på mig. De låg på 64 (man ska ha 100-120 för att de ska vara bra!) Så jag fick stanna på AVA. Där sa dom att jag va så blek att jag va grön i huden! jag hade förlorat 1-2 liter blod på bara typ 15 min! Fick två påsar blod.....Sen efter de (kanske ett dygn senare) så kom jag till avd igen....



Nu när jag tänker på de så fattar jag hur nära jag faktiskt va på att lyckas dö...De är nog mitt allvarligaste självmords försök! Men jag ville ju inte dö, då hade jag ju aldrig larmat personalen!

Av Bella - 13 mars 2013 16:08

Hade samtal med L! Delade med mig mkt...Öppnade mig mkt...Pratade om saker jag aldrig har sagt innan...



Kom nyss hem från netto! Gick dit med Katta <3. Vi har sp kul tsm! Vi pratar och skrattar och berättar för varandra hur mkt vi tycker om varandra! En riktig vän! Jag sa de till henne idag, att hon är en riktig vän! Då sa hon att jag också är det!

Av Bella - 13 mars 2013 10:47

Idag ska jag ha samtal med L! De ser jag framemot som fan!

Ovido - Quiz & Flashcards